Znamo ko više neće šutirati penale…

0
1675
foto: twitter/@ManUtd

Šok na “Teatru snova”! Aston Vila je bila inferiornija čitavih 90 minuta ali je Kortni Haus uspeo da zatrese mrežu Davida De Hee i tako osigura tri boda za svoju ekipu. Ipak, to nije ono najzanimljivije što se dogodilo na ovom meču.

Strelac jedinog gola za Vilu je nekoliko minuta kasnije loše procenio let lopte i odigrao rukom u svom šesnaestercu. Majk Din je pokazao na penal i došlo je vreme da se reši ogromna dilema koju su imali igrači Fantazija u poslednjih mesec dana. Ko šutira penal? Bruno ili Ronaldo?

BRENTFORD – LIVERPUL 2-2&2-4 (3.70)

Emi Martinez je stupio na scenu sa svojim psihološkim igricama. Znao je Emi da mu to ide od ruke jer je slično primenjivao u penal seriji sa Kolumbijom ovog leta na Kopa Americi kada je bio heroj svoje reprezentacije. Tako je sada odmah prišao i počeo da doziva Ronalda da izvede penal. Verovatno je i dobacivao još nešto, što mi nažalost ne razumemo, ali Kristijanu sigurno nije bilo prijatno.

Zašto? Pa, loptu je u svoje ruke uzeo Bruno Fernandeš. Dosadašnji izvođač je iste sekunde uzeo loptu i stao kod bele tačke da sačeka izvođenje najstrože kazne. Čak nije ni bilo razgovora sa sunarodnikom oko toga ko će izvesti penal. Pogba je odmah sklonio Ronalda, a Kristijano se nije puno bunio. Bruno je loptu poslao na tribine Old Traforda i meč je završen pobedom birmingemskog kluba.

CR se sigurno nije osećao prijatno nakon toga što je on bio na terenu i nakon što je propustio šansu da donese bod svojoj ekipi. Možemo biti sigurni da Fernandeš više neće izvoditi penale. O Solsjkeru neću sada. Verujem da smo sada svi svesni da bi pravi trener trebalo doći što pre…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here