Popili biste pivo na stadionu Vest Hema? Razmislićete dva puta nakon što ovo pročitate

0
179
Foto: Twitter/@WestHam

Premijer liga je počela, stadioni su otvoreni i konačno ulazimo u jedan od najlepših perioda godine svakog ljubitelja fudbala. Otvaranjem stadiona, počeli su sa radom razni pabovi i kiosci sa hranom, koji se nalaze unutar skoro svih objekata. Već smo u nekoliko navrata pričali o cenama koje mogu da vas zateknu prilikom posete nekom meču, neke su baš “paprene”, ali ima i klubova koji su prilagodili sve usluge na stadionu nekom, kako bismo to najšire i najprostije rekli, prosečnom čoveku.

Međutim, nedavno se na društvenim mrežama pojavila slika cenovnika pića i grickalice koje se nude na stadionu Vest Hem Junajteda. Možemo slobodno reći da ćete dva puta razmisliti ukoliko želite da popijete neko pivo ili gusti sok.

Sva piva su točena, imate malo i veliko, cene su manje-više iste. Malo pivo košta 3.7 funti, dok je veliko (krigla) čak 7.6 funti. Kada prevedemo to u dinarsku protivvrednost – malo pivo je oko 510, a veliko oko 1050 dinara. Boca vina je čitavih osam funti, a bezalkoholni Hajniken šest. Što se tiče gustih sokova i gaziranih pića, koka-kola je 4.5 funti (620 dinara), a voda čak 3.2 funte. Olimpijski stadion u Londonu zaista ne prašta.

Foto: Skrinšot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here