Zaha: Žalim se jer znam da možemo bolje

0
1177
foto: twitter/@CPFC

Vilfred Zaha je verovatno jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Kristal Palasa. Često ga možemo videti kako se žali na terenu, prigovara saigračima i kako se nervira. Reprezentativac Obale Slonovače je i objasnio zašto to radi.

KRISTAL PALAS – BRAJTON GG (1.97)

Ljudi me često vide kako prigovaram saigračima i kako se ljutim na njih. To je jer ovu igru igram sa puno strasti i ne volim da gubim jer me to užasno nervira. Ne žalim se samo da bih se žalio. Zahtevam puno od svoje ekipe jer znam da možemo bolje. Viđam ih svakog dana i znam da možemo mnogo bolje – rekao je Vilfred.

Nakon toga je otkrio i šta kaže svojoj ekipi u svlačionici pred svaku utakmicu kako bi ih motivisao.

Nemojte da ih se plašite, ne plašite se njihovih imena. Ne interesuje me protiv koga igramo, ako upadnem u tešku situaciju uvek ću probati da izađem iz nje – otkrio je Zaha svoj “pep talk”.

Iako se često spominjalo kako je nezadovoljan i kako želi da napusti Selhurst Park, krilni igrač je uvek ostajao. Verovatno još uvek želi da se oproba u nekom većem klubu ali uprkos tome, i dalje je miljenik navijača.

Sa novim trenerom i nekim novim licima u klubu poput Eduara, Galagera i Olisea, Palas izgleda poprilično dobro. Možda se i Zahi konačno ispuni želja da njegova ekipa napravi korak napred ka većim izazovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here