Zaboravljeni golman na Konteovom radaru!

0
796
Foto: Twitter/@SpursOfficial

Već su isplivala prva neka imena koja bi Antonio Konte voleo da vidi kao zimska pojačanja. Zanimljvo, Italijan želi da pojača i poziciju golmana. Meta je golman Ajaksa, Andre Onana.

Onana je poslednjih devet meseci propustio zbog kazne koju mu je izrekla UEFA. Naime, Kameruanc je u krvi imao zabranjenu supstancu. Ajaks je tvrdio kako je Andre greškom uzeo ženin lek te mu je kazna smanjena za tri meseca.

PORTUGAL – SRBIJA GG (2.05)

Ovom čuvaru mreže ugovor ističe na kraju sezone i sva prilika je da ga Ajaks neće zadržavati. Ono što je bitno jeste da je i Ugo Ljoris vezan za Totenhem do kraja sezone. Još uvek je nepoznato da li će Francuz ostati u Londonu. Sigurno je da nema nameru da sedi na klupi pred kraj karijere.

„Pevci“ takođe imaju i Pjerluiđi Golinija koji je na pozajmici iz Atalante. Ipak, Konte u Onani vidi dugoročno rešenje. Glavnu konkurenciju za potpis kamerunskog golmana predstavljaće Konteov bivši klub, Inter. Samir Handanović koji ima 37 godina bi mogao da napusti klub te Italijani uveliko traže njegovu zamenu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here