Votford besan na svog golmana

0
526
foto: watfordfc.com

Prethodnog vikenda imali smo priliku da vidimo jednu veoma dominantu partiju Liverpula na utakmici sa Votfordom. Samo nekoliko dana nakon ubedljivog poraza, pojavila se infromacija kako je klub sa Vikridž Rouda veoma ljut na svog golmana, Bena Fostera.

Ono što izaziva njihov bes jeste da veruju da je čuvar mreže više posvećen svom Jutjub kanalu (The Cycling GK) nego svojim igrama na terenu. Rečeno mu je da malo više treba da se posveti klubu.

EVERTON – VOTFORD GG (1.99)

Veruje se da je Foster takođe i dao karte UFC borcu, Pediju Pimbletu, koji je poznat kao veliki navijač Liverpula. Sve to bi i bilo u redu verovatno, da Pedi nije završio na delu tribina gde su domaći navijači. Kako je slavio svaki pogodak, dosta ljudi oko njega ga je “napadalo” i tražilo da napusti utakmicu.

Zanimljivo je i da Ben igra Fantazi Premijer lige i to ne krije iako je u prošloj sezoni bilo problema kada se saznalo da igrači igraju Fantazi. Njegov kapiten ovog vikenda bio je Mohamed Salah, koji je zabeležio gol i asistenciju upravo protiv Fostera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here