Vornok smenjen – Boro već ima spremnu zamenu!

0
643
foto: mfc.co.uk

Nil Vornok zvanično više nije menadžer Midlzbroa. Navodi se kako se to već znalo pre utakmice protiv Vest Broma ali je Vornok prihvatio da vodi ekipu na još toj jednoj utakmici.

Jutro pred utakmicu sam sve saznao. Prvo sam pročitao u novinama a zatim je usledio i poziv iz kluba. Ništa me više ne iznenađuje u fudbalu. Već duže vreme znam ko dolazi da me zameni i bilo mi je veoma teško. Fudbal je takva industrija. Ipak, verujem da sam zaslužio malo više – rekao je Vornok.

ARSENAL – VOTFORD 1&3+ (1.99)

Jučerašnja utakmica je bila 1603. u njegovoj menadžerskoj karijeri. Pre samo nekoliko dana Nil je oborio rekord po broju utakmica kao menadžer.

Takođe se u medijima već navodi ime koje će doći umesto Vornoka. U pitanju je Kris Vajlder. Iako se spekulisalo da bi mogao da preuzme Barnsli nakon što su i oni otpustili svog menadžera, sva je prilika da ćemo ga gledati na Riversajd Stadionu.

Ovo je verovatno i razlog zašto bivši trener Šefild Junajteda nije odmah prihvatio ponudu Barnslija. Čekao je da Midlzbro smeni Vornoka kako bi on došao a njegov izbor je sasvim logičan.

Barnsli se bori grčevito za opstanak dok je Boro sa druge strane na samo četiri poena od plej of zone. Biće zanimljivo videti Vajldera ponovo kraj aut linije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here