Nil Vornok nezadovoljan uslovima u Stouku: Svinje bi ovo videle i pobegle

0
736
nil vornok
Photo: Screenshot

Mildzbro je juče gostovao Stouku i poražen je sa 1:0. Nil Vornok, menadžer gostiju, bio je ljut na sudije posle meča, jer su, po njegovim rečima, u nekoliko navrata oštetili njegovu ekipu, ali ono što je najviše zasmetalo Englezu, koji je nedavno proslavio svoj 72. rođendan, su uslovi koji su im omogućili u Stouku.

Igrači Midlzbroa nisu mogli da se presvlače u svlačionici, zbog socijalne distance, već su dobili jednu malu kućicu van stadiona. Vornok je posle meča uslove opisao kao “pravi svinjac” i nije mogao da veruje da je njegov tim morao tu da se presvlači.

Lepo je doći ovde (soba za konferencije) gde je toplo i čisto. One sobe za presvlačenje su bile pravi svinjac. Iskreno, svinja kada bi videla ono, pobegla bi. Dali su nam malu kućicu. Recite mi da sa socijalnom distancom, bilo bi drugačije da smo u pravoj svlačionici? U Midlzbrou smo im dali sve: tople, čiste sobe, a mi smo bili u svinjcu. Toalet nije radio. Imali smo problem sa isparenjima pre utakmice, pa smo morali da zovemo majstora. Zašto to nisu rešili pre nego što smo došli? Tuševi su cureli, voda je bila svuda. To je velika sramota.

Poslušajte izjavu odmah posle utakmice, u kojoj je Vornok izjavio da ne bi životinje stavio tamo, gde su oni bili:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here