Vlahović dobio ponudu iz PL, Fiorentina već pristala, euforija među navijačima!

0
15325
Foto: Twitter/@acffiorentina

Dušan Vlahović merka ponude, a prema informacijama Đanluke Di Marcija, Fiorentina je danas dobila jednu koju je spremna da prihvati.

U pitanju je ponuda Arsenala vredna 80 miliona evra i to već u zimskom prelaznom roku.

Fiorentina želi da ga proda što pre, jer to znači daleko veća zarada. Srpski napadač na leto ulazi u poslednju godinu ugovora, koji mu ističe juna 2023. godine, tako da Italijani nemaju izbora već da ga prodaju što pre.

Arsenal želi da ga dovede odmah, kao zamenu za Lakazeta koji će na leto postati slobodan igrač.

VEST HEM – LIVERPUL 2 (1,71)

Đanluka Di Marcio, koji važi za proveren izvor iz Italije, tvrdi da je Fiorentina spremna da prihvati ponudu Arsenala, da ne želi da ga pusti samo u Juventus, ali da Vlahović i njegovi agenti žele da sačekaju leto i da razmotre sve ponude kojih će biti.

Od nedavno je poznato da ga želi Antonio Konte, pominje se i Mančester Siti, ali i Barselona, Atletiko Madrid, Juventus…

Ipak, to ne smeta navijačima Arsenala da maštaju da bi mogli da privole na zimu jednog od najtraženijih napadača Evrope.

Mnogi od njih porede Vlahovića sa Halandom i smatraju da pored Norvežanina, nema toliko dobrih napadača kao što je Srbin.

ARSENAL – VOTFORD 1&2-5 (1.82)

Među brojnim komentarima ima i negativnih, ali oni se uglavnom tiču ogromne cene, odnosno cifre od 80 miliona evra koliko traži Fiorentina ove zime.

Da li Arsenal treba da plati toliko ako Srbin želi da dođe u London?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here