Više ga nema ni u igrici!

0
11706
Foto: www.mancity.com

Defanzivac Mančester Sitija, Bendžamin Mendi, je i zvanično obrisan iz igrice FIFA.

On je prošlog meseca optužena za četiri slučaja silovanja vezanih za tri različite devojke od kojih je jedna imala i manje od 18 godina. Francuzu je zahtev za kauciju odbijen te će suđenje, koje počinje 24. januara, sačekati u B kategoriji zatvora.

PARI SEN ŽERMEN – MANČESTER SITI X2&1-3 (2.38)

Mendi je suspendovan od strane Mančester Sitija, a EA Sports je potvrdio kako ovaj igrač više neće biti u rosterima “građana” i francuskog nacionalnog tima.

– Zato što je Bendžamin Mendi uklonjen iz rostera Mančester Sitija i reprezentacije Francuske, u FIFA 22 je takođe uklonjen iz pomenutih ekipa. Takođe neće moći da se pojavljuje na “FIFA Ultimate Team (FUT)” pekovima kao i Ultimate Draftu dok čeka svoje suđenje – glasilo je saopštenje ove kompanije.

Ipak, neki igrači još uvek poseduju Mendija u svojim Ultimejt timovima jer su uspeli da ga izvuku pre nego što je suspenzija stupila na snagu. Iz tih razloga postoji mogućnost da igrači profitiraju mnogo više, uzimajući u obzir retkost Mendija u igrici. Upravo to se dešavalo i ranijih godina.

FIFA je nakon smrti češkog fudbalera Josefa Surala skroz izbrisala iz igrice i tako sprečila taj slučaj, dok su sa druge strane morali da ograniče cenu Emiliana Sale kako ne bi došlo do pomenutih problema.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here