Vila ima spisak za zimsku kupovinu, hoće li se složiti i novi trener sa njim?

0
603
Foto: Twitter/@AVFCOfficial

Aston Vila će ovu reprezentativnu pauzu iskoristiti da pronađe novog trenera. Međutim, na Vila Parku veruju kako novi menadžer nije jedina stvar koja je potrebna ovom timu. Tu je naravno i spisak pojačanja za zimskli prelazni rok. Zanimljivo na njemu se nalazi čak pet imena! Pitanje je koliko njih će biti realizovani.

Aron Hiki

Devetnaestogodišnji Škot pokriva poziciju levog beka gde Vila ima već Meta Targeta i Ešlija Janga. Ipak, kao treći tim sa najviše primljenih golova, u Birmingemu moraju da razmišljaju o boljoj odbrani. Hiki je trenutno igrač Bolonje i naš Siniša Mihajlović je onaj koji je dao šansu ovom momku. Na 12 ligaških utakmica je upisao dva gola a uzimajući u obzir da je još uvek mlad, ne žuri mu se da napusti Bolonju.

Hari Vinks

Vila je htela ovog momka još tokom letnjeg prelaznog roka. Cena od 40 miliona funti je bila zaista prevelika tada, a na Vila Parku veruju da bi Totenhem pristao na neku realniju sumu sada. Pogotovo ako Vinks nije u planovima Antonia Kontea. Pod Nunovim vođstvom je odigrao tek dva meča, dok mu Italijan za sada nije davao priliku.

ITALIJA – ŠVAJCARSKA ki 1 (1.65)

Hulijan Alvarez

Zvezda u usponu iz River Plejta. Dvadesetjednogodišnji napadač je postigao 15 golova na 16 mečeva argentinske lige i privukao pažnju mnogih evropskih klubova. Nedavno ga je hvalio i njegov sunarodnik, Čolo Simeone, koji je rekao da se radi o velikom talentu. Argentinac ima izlaznu klauzulu od 20 miliona funti ali njegov ugovor ističe na leto, stoga već u januaru ima pravo da potpiše predugovor sa drugim klubom.

Tod Kantvel

Kako bi probali da probude Buendiu, dovođenje Toda Kantvela je sasvim logičan izbor. Osim što su on i Emilijano imali sjajnu konekciju u Noriču, Kantvel je odličan mlad igrač koji bi sigurno unapredio igru Vile. U Birmingemu bi mogli da iskoriste situaciju u kojoj se nalazi ekipa sa Kerou Rouda i tako primame jednog od njihovih najboljih igrača na Vila Park.

Edi Nketia

Dosta klubova je želelo Edija tokom leta a Aston Vila je takođe jedan od njih. Mladi napadač još uvek nije zabeležio nijedan nastup za tim Mikela Artete, te se veruje da bi i on sam mogao da zatraži da ode negde na pozajmicu ili čak transfer za stalno. Iako mu ugovor ističe na kraju sezone, na Emiratima i dalje traže veliku sumu novca za njega. Pitanje je da li je Vila spremna da zavuče ruku u džep za igrača u razvoju.

Ostaje još da se vidi da li i novi trener želi ovakva pojačanja. To ćemo znati ubrzo, jer u Birmingemu nemaju puno vremena za razmišljanje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here