Vestergor je “lisica”!

0
1369
foto: twitter/@SouthamptonFC

Janik Vestergor dobio je dozvolu Sautemptona da ode u Lester kako bi obavio medicinske preglede i dogovorio lične uslove sa klubom sa King Pauera. “Sveci” će prihvatiti ponudu od 15 miliona funti za danskog štopera koji je u Englesku stigao iz Borusije Mehengladbah 2018. godine za 18 miliona funti.

Lester će tako pojačati svoju defanzivnu liniju nakon povrede Džonija Evansa i nedavne povrede Veslija Fofane. Vestergor je već duže vreme bio na radaru Brendana Rodžersa i bio je njegova ogromna želja i pre pomenutih povreda. Deluje da će mu se ona ostvariti.

SAUTEMPTON – EVERTON ug 3+ (1.98)

Dvadesetdevetogodišnji danski reprezentativac je prošle sezone zabeležio 32 nastupa za ekipu Ralfa Hisenhatla koja je na kraju završila na 15. mestu u Premijer ligi. Takođe, odigrao je svih šest utakmica za Dansku na Evropskom prvenstvu koja je stigla do polufinala. I u klubu i u reprezentaciji bio je jedan od najbitnijih igrača.

“Lisice” će ovako dobiti dugo čekanog štopera kog će Rodžers verovatno upariti sa Sujudžuom. Teško je očekivati da će Amarti imati prednost u odnosu na Danca. Vestergor će tako biti četvrto pojačanje ovog leta. Pre njega na King Paure stigli su Patson Daka, Bubakari Sumare i Rajan Bertran. Zaista sjajan posao uprave sa King Pauera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here