“Veoma sam srećan, osećaj je neverovatan”

0
464
Foto: www.arsenal.com

Fudbaleri Arsenala su u četvrtom kolu konačno zabeležili prvu pobedu i ostvarili tri boda, a minimalan trijumf nad Noričem obeležio je Obamejang, što je ujedno bio i prvi gol koji su “Tobdžije” postigle u novoj sezoni.

JANG BOJS – MANČESTER JUNAJTED 2-2&2-5 (2.75)

Jedan od lidera tima i veoma bitan šraf Artetine ekipe osvrnuo se na utakmicu i period koji predstoji njemu i saigračima.

Veoma sam srećan, kada su navijači na stadionu, naprosto to osetite. Osećaj je odličan, konačno smo pobedili. Oni (navijači) su spremni da pate zajedno sa timom i pruže nam pozitivnu energiju i neophodnu motivaciju u nastavku sezone. Kada izgubite tri meča u nizu, nije lako vratiti se na pravi put, oni su nam mnogo pomogli u tome. Sa emotivne strane posmatrano, bilo je jako teško igrati tu utakmicu. Nakon tri poraza i poslednjeg mesta na tabeli, imate utisak kao da celom svetu morate nešto da dokažete. Od početka se jasno videla naša namera i jasan stav sa kojim su igrači ušli na teren. Imali smo nekoliko izuzetnih momenata koje ćemo pokušati da iskoristimo kao motivaciju za period koji sledi. Mislim da smo zaslužili pobedu, čak i sa još nekim dodatno postignutim golom – rekao je Gabonac.

Arsenal naredne subote očekuje gostovanje Barnliju i još jedan veliki test za četu Mikela Artete. Može li Arsenal da se izvuče iz ovog izuzetno teškog i sumornog perioda?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here