Već imamo novog člana Lige 1!? Derbiju ponovo oduzeti bodovi

0
1839
Foto: www.dcfc.co.uk

Derbi Kaunti se nalazi u sve goroj i goroj situaciji. Novi vlasnici i kupovina kluba moraju doći što pre kako bi spasili brod koji tone.

Naime, klub za Prajd Parka će dobiti novu kaznu, odnosno novo oduzimanje bodovoa. „Ovnivima“ je već oduzeto 12 bodova ove sezone a sada će im se skinuti još dodatnih devet. Što znači da je Derbi Kaunti izgubio 21 bod van terena! Takođe, u okviru kazne i narednu sezonu će početi iz minusa, odnosno na startu sledeće sezone će im biti oduzeta tri boda.

HRTVATSKA – RUSIJA GG (1.94)

Runijeva ekipa trenutno ima šest bodova. Oduzimanjem pomenutih deve otići će na minus tri. Pretposlednji Barnsli ima čak 11. Dok je sigurna zona i opstanak u tom slučaju udaljen za čak 18 bodova.

Sva prilika je da već imamo novog člana Lige 1 jer bi zaiste neverovatno bilo da ekipa, koja ima i transfer embargo, opstane u Čempionšipu u ovakvim uslovima.

Osim Derbi Kauntija, bodovi će ove sezone biti oduzeti i Redingu. „Rojalsima“ će biti oduzeto devet bodova zbog kršenja finansijskog fer pleja ali ta kazna još uvek nije stupila na snagu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here