Vajnaldum otkrio, Liverpul je kriv za rastanak?

0
1095
Foto: liverpoolfc,com

Žoržinjo Vajnaldum je ovog leta napustio Liverpul i prešao u PSŽ kao slobodan igrač, a sada je otkrio da je u početku imao druge namere.

Iako je Vajnaldum bio najstandardniji tokom prošle sezone, jer je odigrao svih 38 ligaških mečeva, Holanđanin tvrdi da Liverpul nije želeo da ga zadrži.

Pre nekoliko meseci, moja namera je bila da ostanem u Liverpulu. Ne bih da ulazim u detalje, ali sam shvatio da klub ne želi da me zadrži. U takvim situacijama, potrebno je krenuti napred i pojavila se Barselona. Ipak, pregovori su u jednom trenutku bili u zastoju, pojavio se PSŽ koji je bio brži i konkretniji – otkrio je Vajnaldum.

Holanđanin je takođe otkrio da su ga kontaktirali i Bajern Minhen i Inter.

Bilo je nekih pregovora sa Bajernom, ali nisu uznapredovali. Pričao sam takođe i sa Interom, koji je ostavio veoma pozitivan utisak na mene, nudili su sve što jedan igrač može da poželi. Ali, PSŽ je kroz sve faze pregovora bio najodlučniji i najbrži i pre nego što sam pričao sa Poketinom i Leonardom. Oni su me jedini ubedili da prave jedan od najboljih timova u Evropi. Pokazali su najveću želju da me dovedu – istakao je Vajnaldum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here