Upoznajte englesku verziju Nikole Žigića

0
2314
foto: twitter/@SolihullMoors

Kajl Hadlin je dvadestjednogodišnji momak koji nastupa za Solihal Murs i kog pažlivo prate skauti Mančester Sitija. Ono po čemu je specifičan ovaj igrač jeste da je on najviši profesionalni igrač u engleskom fudbalu. Visok je 206 cm što je nešto više od našeg bivšeg fudbalera Nikole Žigića.

Kajl se probio tako što je nastupao za Solihul Junajted u sedmom rangu piramide engleskog fudbala. Još tada je privukao interesovanja Kardif Sitija i Midlzbroa. Poslednje vesti su da je ovog igrača počeo da prati i Mančester Siti. “Građani” već duže vreme posmatraju ovog igrača i odlučili su da još neko vreme drže oko na njemu.

PITERBORO – KARDIF ug 3+ (2.20)

On je u Solihal Murs došao tek u oktobru prošle godine i ima ugovor do 2022. godine. Očekuje se da do tada još klubova uđe u trku sa klubom iz Mančestera. Njegova visina i fizička snaga možda nisu nešto što inače Gvardiola traži od svojih igrača, ali uprava na Etihadu veruje da je ovo vredan talenat kojeg bi verovatno poslali na pozajmicu da se razvija.

Bilo kakav pomak u neko od viših liga bi za Hadlina predstavljao ogroman uspeh. Nakon osvojene nagrade za najboljeg mladog igrača Solihala, najboljeg strelca i pokupio je nagradu za najbolji gol sezone.

Veruje se da bi Kajl vrlo brzo mogao da se preseli u EFL a pričao je i o želji da jednog dana zaigra u Ligi šampiona. On je u prošloj sezoni postigao 11 golova na 37 utakmica za Solihal.

Kada su u pitanju uspešne priče o igračima koji su ponikli iz klubova koji ne nastupaju u EFL-u, verujemo da je svima prva pomisao Džejmi Vardi, čija će priča doživeti i filmsku verziju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here