Uhvaćeni na delu – romansa o kojoj trenutno bruje engleski mediji!

0
109805
Foto: www.wolves.co.uk

Fudbaler Totenhema, Dele Ali, uhvaćen je kako obeduje u lokalnom restoranu u engleskoj prestonici, a sa njim je bila i ćerka trenera Mančester Sitija – Maria Gvardiola.

BELGIJA – FRANCUSKA GG (1.96)

Ovaj mladi par je uslikan zajedno u Londonu, preciznije u ulici Berkli, a romansa između Marie i Alija navodno traje već nekoliko meseci. Dvadesetpetogodišnjak je izveo svoju lepšu polovinu u jedan od luksuznijih restorana, poznat po tome što u njemu uglavnom ručaju javne i imućne ličnosti.

Dele je svoju prošlu vezu okončao u februaru ove godine, a izgleda da je brzo preboleo i pronašao sreću sa ćerkom Pepa Gvardiole. Dvadesetogodišnja Maria je najstarija od troje dece španskog stručnjaka, a takođe je i veoma popularna na društvenim mrežama.

Jedan od insajdera britanskog Sana je izjavio sledeće: “Dele i Maria deluju kao da ih nije briga o tome šta će javnost reći. Svi stolovi su bili zauzeti i brdo ljudi je prolazilo pored, a gospođa Gvardiola nije ni trepnula. Ali je izgledao srećno i izgleda da je konačno preboleo to što ga je Rubi Mej ostavila”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here