U Madridu žele jednog od najboljih sa King Pauera – Hoće li ga “lisice” pustiti?

0
539
Foto: Twitter/@lcfc


Vilfred Ndidi je privukao pažnju mnogih klubova a poslednji koji je stao u red za ovog veznog igrača je i Real Madrid. Nije tajna da dosta velikih klubova želi ovog momka a interesovanje “kraljevskog” kluba svakako potvrđuje da nešto radite dobro.

Nigerijac je jedan od najboljih igrača Lestera u ovoj sezoni a važi i za jednog od najboljih u ligi na svojoj poziciji. Tokom letnjeg prelaznog roka se takođe pominjala mogućnost njegovog odlaska u Mančester Junajted i Arsenal ali nije bilo konkretnih ponuda.

LESTER – ČELSI G2+ (1.86)

Real Madrid ima u planu da polako napravi smenu kada je u pitanju vezni red koji čine Kros, Kazemiro i Modrić. Ndidi deluje kao idealan igrač za to. Španci bi morali da izdvoje oko 50 miliona funti za veznog igrača kako bi zadovoljili upravu sa King Pauera. 

Uzimajući u obzir da se sve više pominje odlazak Brendana Rodžersa sa klupe, verovatno će Lester krenuti u neku vrstu rekonstrukcije ekipe te odlazak Ndidija deluje sasvim realno. Lester takođe i ima već odličnu zamenu za njega u ekipi u vidu Bubakari Sumarea koji je ostavio sjajan utisak od kako je stigao u Englesku. 

Ipak, Vilfred predstavlja motor ekipe Lestera, i pitanje je da li će “lisice” uopšte hteti da ga puste da ode. Naravno tu je i želja igrača, koji je rekao kako bi možda želeo neke nove izazove u karijeri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here