Tuhel nema dilemu ko bi trebalo da dobije Zlatnu loptu

0
1637
foto: twitter/@ChelseaFC

Bliži se doba godine u kojoj ćemo saznati ko će poneti najprestižniju individualnu nagradu u svetu fudbala. Ako pitate Tomasa Tuhela, on nema nikakvu dilemu u čije ruke bi ona trebalo da ode.

Žoržinjo je zaslužuje. On je veoma inteligentan igrač i čast mi je što sam njegov trener. Za mene, individualne nagrade ne predstavljaju ništa specijalno jer je teško uporediti igrače na različitim pozicijama. Bilo bi sjajno kada bi neko od mojih igrača poneo to priznanje. Žoržinjo je sjajna osoba i odličan igrač, ali na kraju to nije najvažnija stvar – rekao je Nemac.

Italijan zaista ima sjajnu godinu. Nakon osvojene Lige šampiona sa Čelsijem, gde je bio jedan od najboljih igrača ekipe, osvojio je i Evropsko prvenstvo sa Italijom. I u nacionalnom timu je imao ključnu ulogu i bio jedan od najvažnijih igrača u osvajanju evropskog trona.

BRENTFORD – ČELSI ki 2 (1.61)

Čelsi ima pet nominovanih igrača za Zlatnu loptu. Osim Žoržinja tu su i Mejson Maunt, Ngolo Kante, Romelu Lukaku i Cezar Aspilikueta. Evo i kompletne liste igrača koji su nominovani za ovu nagradu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here