Toni se još uvek nije odlučio za nacionalni tim

0
2638
Foto: www.brentfordfc.com

Ajvan Toni je priznao kako još uvek ne zna za koju državu bi želeo da nastupa. Napadač Brentforda može da zaigra i za Englesku ali i za Jamajku.

Njegova dominantna sezona u Čempionšipu gde je na 45 utakmica zabeležio 31 gol i 10 asistencija, naterala je neke navijače da traže od Gereta Sautgejta već tada da ga pozove. Drugi su malo i preterivali, tražeći da Toni zaigra i na Evropskom prvenstvu.

BARNLI – BRENTFORD ki 2 (2.80)

Jamajka sa druge strane želi da što pre dogovori sa napadačem kako bi nastupao za njih. Ova ostrvska država je već ranije obezbedila neka dobro poznata imena iz Premijer lige, poput Majkla Antonija, Andre Greja ili Bobi Rida.

Od skoro sam na sceni zahvaljujući mojoj dobroj sezoni u Čempionšipu. Nisam bio siguran da li me Engleska želi. Sada je tu i Jamajka i oni su zainteresovani da zaigram za njih. Ogromna je privilegija za mene što se moje ime uopšte spominje kada su u pitanju nacionalni timovi – rekao je Ajvan.

Toni ne bi trebalo da brine da li može da dobije minute u reprezentaciji Engleske. Oli Votkins, koji je takođe iz Brentforda, je uspeo da se izbori za nastupe u dresu Gordog Albiona. Ipak, najveća prepreka mu je Hari Kejn koji je nezamenljiv u napadu Engleza. Stoga me ne bi čudilo da vidimo Tonija kako zajedno u sa Antonijom u dresu Jamajke pokušava da izbori Svetsko prvenstvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here