Tobdžije, klub vam je spremio iznenađenje, da li vam se dopada?

0
6149
Foto: www.arsenal.com

Fudbalski klub Arsenal zvanično je produžio saradnju sa svojim veznim fudbalerom, Granitom Džakom, koji ostaje na Emiratima. Ugovor je potpisan do 2025. godine, javlja Fabricio Romano.

ARSENAL – ČELSI 2(1.73)

Švajcarac je u klubu od 2016. godine, a pojedinim navijačima Arsenala se na spominjanje njegovog imena “diže kosa na glavi”. Pitate li se zbog čega? Džaka je u više navrata bio u centru pažnje na Ostrvu, a ponajviše zbog svojih skandaloznih poteza na terenu. Kardinalne greške, neodgovornost u igri, a kao šlag na tortu tu je i bacanje kapitenske trake nakon sukoba sa publikom na Emirejtsu.

Toliko spekulacija, toliko praznih priča i bajki, toliko zvučnih imena koja su se konstantno spominjala i provlačila uz ime kluba, i sve to biva uzaludno iz sezone u sezonu. Medison, Auar, Kutinjo, Bernardo Silva, mislim da bi za ovu listu bio potreban jedan pozamašan papir veličine bloka broj pet, a na kraju se došlo do toga da je Granit jedina opcija Mikela Artete, te da ne može da napusti klub jer niko nije voljan da ponudi čak ni “p” od prihvatljive svote novca. Začarani krug se nastavlja, a simpatizeri kluba već uveliko prave Arsena Vengera “od blata”. Da li postoji izlaz iz ove situacije?

Foto: www.arsenal.com

Da, upoznati smo, i ja kao autor ovog teksta, a sa mnom verovatno i svi ljubitelji engleskog fudbala, da je Džaka jedan od najboljih igrača svoje reprezentacije, da je nosilac ekipe i šraf bez kojeg se ne može, sve je to u redu, ali on nije ni bleda senka (blago rečeno) toga u klubu, i to ne pet dana, pet nedelja ili pet meseci, već čitavih pet godina. Čitavih pet sezona donosi “ono loše” u ogromnim procentima, dok dobre stvari merimo na kašičicu, i to verovatno onu najmanju.

U nastavku teksta ćete videti i reakcije navijača Arsenala koji su putem Tvitera ispratili informaciju o produžetku saradnje igrača i kluba.

Tobdžije, pa čak i oni koji to nisu, ovo pitanje je upućeno svima, kako vi komentarišete ovaj potez i generalno, kako vam se čini budućnost Arsenala?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here