Bio je deo Hadersfilda koji je ušao u PL, a danas objavio da odlazi u penziju u 24. godini

0
941
hadersfild stadion
Photo: htafc.com

Levi bek koji je dosta obećavao, morao je da se penzioniše zbog velikih problema sa kolenom.

Mnogi verovatno ne znaju ko je i njihovo ime im ne znači toliko, ali Tarik Holms Denis je bio jedan od boljih levih bekova u nižim ligama. Ponikao je u Čarltonu, igrao za njih u Čempionšipu, i nakon ispadanja u Ligu 1, napušta ih i potpisuje za Hadersfild Taun u Čempionšipu. Kod Dejvida Vagnera nije bio standardan, ali je koristio u rotaciji. Odigrao je 20 utakmica i igrao u plej-ofu u onoj neverovatnoj sezoni 2016/17 kada je Hadersfild obezbedio promociju u Premijer ligu.

U elitnom rangu nije dobio priliku, već je tog leta 2017. prodat Portsmutu. Keni Džekit ga je video kao prvog levog beka i bitnog igrača u timu, ali već u prvom meču usledio je veliki maler. Holms Denis je povredio koleno i morao da propusti čitavu sezonu. Sledećeg leta je prešao u Bristol Rovers, ali i tamo je dve godine mnogo malo igrao zbog problema sa kolenom koji je ispao znatno komplikovaniji, nego što se to u prvi mah činilo.

24-godišanjak je ovog jutra na svom Instagram profilu obavestio širu javnost da će morati da ode u penziju zbog problema sa kolenom koji ga muči već tri godine, od te povrede u Portsmutu i da su mu doktori savetovali da prekine sa fudbalom, jer može napraviti još veću štetu.

View this post on Instagram

The marathon continues 💯🏁

A post shared by THD (@thd_3110) on

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here