Sve je spremno za rastanak Lingarda i Junajteda – dugačak je spisak klubova koji ga žele!

0
847
Foto: www.manutd.com

Fudbalski klub Mančester Junajted i Džesi Lingard nisu pronašli zajednički jezik prilikom pregovora oko novog ugovora koji je Englez trebalo da potpiše, te je sada evidentno da će dvadesetosmogodišnjak napustiti Old Traford. To bi moglo da se dogodi već u januaru, kada bi mogao da bude pozamljen nekom klubu, a nije isključena ni opcija da ode potpuno besplatno na leto naredne godine.

Odmah pošto se pojavila ova informacija, za njom su stigle i brojne spekulacije oko naredne destinacije Lingarda, kao prvi favorit za njegov potpis izdvaja se Vest Hem, klub u kojem se igrač doslovno “preporodio”. Navodno je Džesi saopštio čelnici Junajteda da želi da se taj transfer i ostvari, već na zimu. Pominju se i klubovi poput Atletika iz Madrida, ali i italijanskih giganata, tačnije Milana i Rome, pa čak je u nekim pričama osvanulo i ime Barselone. Jedno je sigurno, Džesija Lingarda više nećemo gledati u Mančesteru, naprosto nešto nije kliknulo kako treba, a biće da je to “nešto” zapravo nemogućnost Solskjera da iskoristi Džesija i omogući mu da pokaže pun potencijal.

Lingard je na “Teatru snova” od 2011. godine, međutim nije se nikada naigrao fudbala, a u prilog toj činjenici govori da je u periodu do današnjeg dana poslat na čak šest različitih pozajmica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here