Stroga disciplina u Alžiru

0
828
foto: twitter/@ManCity

Često možemo videti kako današnji fudbaleri dosta paze na svoje frizure i imaju razne čudne imidže kada ona u pitanju. Bilo je toga i ranije naravno, setimo se reprezentacije Rumunije ili Dejvida Bekama. U poslednje vreme primer može biti Pol Pogba ili svi igrači koji se farbaju u sivu ili plavu boju. Ipak, to ne podržavaju svi.

Jedan od protivnika takvih “ludorija” je i selektor Alžira, Djamel Belmadi. Naime pojedini mediji navode kako je Belmadi zapretio Marezu i Benrami da neće igrati za reprezentaciju u slučaju da ne vrate normlane frizure. Podsećanja radi fudbaler Mančester Sitija i fudbaler Vest Hema imaju plavu kosu.

LESTER – MANČESTER SITI GG (1.77)

Bar su imali, do pre nekoliko dana. Ne znamo da li su ove pretnje istine ali, Marez i Benrama su se pojavili sa svojim starim frizurama u kampu reprezentacije.

Belmadiju ovo nije prvi put da je ovako nešto tražio od igrača. Pre dve godine sa plavom kosom na treningu se pojavio Ilias Hasani kog je tada selektor Alžira izbacio sa treninga i naredio mu da vrati svoju prirodnu frizuru. Narednog dana Hasani se pojavio sa starom bojom kose.

Navodi se kako on ima veoma stroga pravila kada je u pitanju imidž svojih fudbalera i da sve što zahteva od njih jeste normalan izgled koji će predstavljati tradiciju i običaje Alžira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here