Stouns 2026.

0
512
Foto: mancity.com

Mančester Siti je danas produžio ugovor sa Džonom Stunsom do 2026. godine.

Dosadašnji Stunsov ugovor isticao je narednog leta, ali nijednog trenutka nije bilo naznaka da neće potpisati novi sa svojim klubom.

TOTENHEM – MANČESTER SITI 2 (1,67)

Stouns je u Siti stigao pre pet godina, bio je prva velika želja Pepa Gvardiole po dolasku na “Etihad”. U jednom trenutku nije bio u prvom planu, spekulisalo se da bi mogao da ode, ali je potom “kliknuo” sa Rubenom Dijasom i njih dvojica su sada udarni tandem.

Ne mogu biti srećniji. Volim što sam deo ove ekipe. Imamo toliko kvalitetnih igrača i znam da ćemo nastaviti da osvajamo trofeje, što je moj glavni cilj. Rad sa Gvardiolom je ostvarenje sna – naučio me je toliko toga o igri i imam utisak da svakog dana naučim nešto novo. Uspehe koje smo ostvarili u proteklih nekoliko godina su neverovatni. Želeo sam samo da ostanem ovde i da nastavim da pobeđujem. Ovo je najbolje mesto na kom mogu da igram svoju igru i da budem srećan – rekao je Stouns.

Stouns je do sada odigrao 168 utakmica za Siti, osvojio je sve domaće trofeje, uključujući tri Premijer lige, dva Liga kupa, jedan FA kup i dva Komjuniti Šilda, pa mu nedostaje još samo Liga šampiona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here