Murinja brinu uslovi u Stouku

0
613
žoze murinjo
Photo: Twitter/SpursOfficial

Da li će svinjac dočekati Žozea Murinja i fudbalere Totenhema ili se domaćin potrudio da sredi uslove pred večerašnji duel u Liga kupu?

Žoze Murinjo je zabrinut, dok u Stouku uveravaju da je sve sređeno. Pre mesec dana Midlzbro je gostovao na Britaniji, konkretno sada Bet365 stadionu, i Nil Vornok je poludeo.

Engleski menadžer je tada osuo paljbu po ljudima iz Stouka izjavivši da su uslovi u kojima se njegova ekipa presvlačila nehumani i da tu ne bi čuvao ni stoku. Stouk je bio primoran, zbog situacije sa koronom, da dodeli posebnu prostoriju gostima, u kojoj je, prema Vornokovim rečima, bilo vode, toaleti nisu radili, kao ni tuš kabine.


Stoke – Tottenham 2&0-3 – Murinjo na svoj način


U međuvremenu Žoze Murinjo je dobio snimak uslova u Stouku pred njihov današnji duel.

Imam video. To je pitanje za nadležne i bezbednosne ustanove.

Ipak, iz Stouka uveravaju da su u međuvremenu sve sredili i da je Blekburn bio dočekan u novim i sređenim svlačionicama.

Nil se žalio na sve od trenutka kada je došao, dok trenutka dok nije otišao. Sredili smo svlačionicu za gostujuću ekipu, ali ja već imam dosta posla da izaberem tim za večeras, a ne da vodim računa o svlačionici, dodao je Majkl O’Nil.

majkl onil
Photo: Twitter/stokecity

Žoze Murinjo je najavio šaren tim za današnji meč, dok menadžer Stouka, sa druge strane, ima problem sa golmanima, o čemu smo pisali juče. Čak pet njih je povređeno!

Stouk u poslednje vreme igra pravi murinjovski fudbal. Nisu primili gol na šest od poslednjih sedam utakmica i postigli su samo četiri gola u toj seriji. Tri puta su dobili po 1:0 i tri puta odigrali bez golova. Blekburn su dobili su subotu sa tri šuta na gol i jednim u okvir, dok su protiv KPR-a i Derbija u dva meča zajedno tri puta šutirali u okvir gola.

Totenhemu je ovaj meč veoma bitan. Nalaze se u seriji od tri vezana neuspeha i Liga kup je jedno od takmičenja gde Žoze Murinjo želi da dođe do trofeja ove sezone. Totenhem je poslednji put osvojio Liga kup 2008. i igrao u finalima 2009. i 2015. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here