“Što ga nisu prodali”?

0
5273
Foto: www.premierleague.com

Totenhem je u kanalu iz kog će se teško izvući ako ne bude imao ko da ga povuče, a da nije Hari Kejn. Jer, njemu se to očigledno ne radi…

Totenhem je doživeo novi šamar i još jedan povratak na fabrička (prepoketinovska) podešavanja. Čelsi ih je zgromio u prvoj brzini i pokazao da meč sa Totenhemom, ovakvim, više nije derbi Londona.

Najviše je u centru pažnje Hari Kejn. Danijel Levi je svim silama pokušavao da ga zadrži i da odoli ponudama Mančester Sitija, ali sada se postavlja pitanje – da li je pogrešio?

Kejnova statistika, ali i ono što se nije moglo videti kroz brojke, bilo je katastrofalno. Ovakav Kejn nije zainteresovan da pomogne svojoj ekipi i nema motivaciju da bude deo Totenhema.

Njegova statistika i to ne samo danas, jeste poražavajuća. Kejn je igrao više na polovini terena, nego u opasnoj zoni, bio je predaleko od gola i deluje da ni Nuno Espirito Santo ne zna kako da mu pomogne da bude korisniji napred, a ni da igrači Totenhema nemaju kvalitet da mu omoguće isto. Zato se Kejn vraća i zato je beskoristan, uz nedostatak motiva.

VULVS – TOTENHEM 1 (2,30)

Kejn je u meču sa Čelsijem imao samo dva dodira sa loptom u šesnaestercu, što je zaista poražavajuć podatak. Uz to, ovo je prvi put još od sezone 2015/16 da nije postigao nijedan pogodak u svoje prve četiri utakmice u Premijer ligi, a usput je imao samo četiri udarca ka golu svojih rivala.

Možda je njegovu partiju najbolje opisao legandarni Roj Kin u analizi za Skaj sport.

Čelsi ima briljantan tim. Videli smo to i po izmenama koje su ušle. Čist kvalitet. Evidentno je da Totenhem ima manjak kvaliteta, u to uključujem i Harija Kejna. Njegov govor tela danas… o gospode… bilo je teško gledati – rekao je Kin.

Dan posle utakmice provlače se brojni komentari da bi bilo bolje da je Totenhem prelomio i da ga je prodao. Klub bi tako zaradio previše novca i mogao bi da dovede nekoliko igrača i rekonstruiše tim. Ovako je zadržao na papiru najboljeg, koji na terenu to nije i ne želi da pokaže.

Na TalkSportu se povela i debata oko toga da li je Totenhem pogrešio što je zadržao Kejna i koga je sve mogao da dovede da je prihvatio ponudu od 150 miliona od Mančester Sitija.

Raspalite maštu, direktor je Paratići…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here