Iz Premijer lige na Bramal Lejn – Jokanu stigao kreator igre!

0
669
foto: twitter/@SheffieldUnited

Kada se probudio Slaviša Jokanović, sačekale su ga konačno neke dobre vesti. Šefild Junajted se dogovorio sa Aston Vilom oko pozajmice Konora Hurahana. On će danas imati medicinske preglde u Šefildu nakon čega će i zvanično postati njihov igrač.

ŠEFILD JUNAJTED – PITERBORO ki 1 (1.75)

On je prošlu sezonu proveo takođe na pozajmici u Čempionšipu gde je nastupao za Svonsi. Za “labudove” je odigrao 22 utakmice i zabeležio pet golova i dve asistencije. Nakon toga se vratio na Vila Park gde za njega ponovo nema meste te ga očekuje pozajmica u timu Slaviše Jokanovića.

Šefild Junajted ne stoji dobro pred ovu reprezentativnu pauzu. Nakon pet odigranih utakmica nalaze se na 23. mestu sa svega dva boda i jednim postignutim golom. Dolaskom Hurahana očekuje se da Jokanov napada dobije na kreativnosti i Irac će verovatno biti glavni okidač da Rajan Bruster i Oli Mekbrni konačno prorade.

Ovo će biti drugo pojačanje ovog leta na Bramal Lejnu nakon što je štoper Liverpula, Ben Dejvis, takođe došao na pozajmicu.

Za samog Konora, ovo će možda biti jedna od poslednjih prilika da se dokaže da bi mogao da ostane u Aston Vili. Ima još jednu godinu ugovora i dobrim igrama u Šefildu bi mogao da pokaže da je zaslužio novi ugovor i šansu u ekipi Dina Smita.

Ipak, verujemo da njegov dolazak mnogo više znači Jokanoviću koji se za sada izuzetno muči da implementira svoj stil igre u novoj ekipi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here