Stivi Dži stigao u Englesku! Da li je povratak u PL gotova stvar?

0
2764
Foto: www.rangers.co.uk

Stiven Džerard bi do kraja nedelje i zvanično trebalo da postane novi menadžer Aston Vile. Bivši igrač Liverpula će se tako vratiti u Premijer ligu ali ovog puta u drastično drugačijoj ulozi. Napustio ju je 2015. godine kao igrač a sada se vraća kao menadžer.

Trenutni trener Glazgov Rendžersa je danas viđen kako je stigao u London, gde se nalazi kancelarija uprave Aston Vile. Navodi se takođe kako je svoje uslove skoro pa dogovorio sa birmingemskim klubom i da je još ostalo da se dogovore uslovi oko Majkla Bila, njegovog pomoćnika. Džerard želi da njegov pomoćnik sa Ajbroksa takođe dođe na Vila Park zajedno sa njim.

SRBIJA – KATAR D3+ (3.05)

Stivi je svoju trenersku karijeru započeo u akademiji Liverpula a vrlo brzo nakon toga je otišao u Škotsku gde je trenirao Rendžers. Klubu je doneo prvu ligašku titulu nakon 10 godina čekanja. Njegova ekipa je uspela da osvoji prvenstvo bez poraza prethodne sezone što je svakako za divljenje.

Radio je fantastičan posao na Ajbroksu i nagrada za to je definitivno prelazak na Vila Park. U Birmingemu imaju jasnu ideju za projekat ali očigledno da Din Smit možda i nije bio čovek za to. Da li će Džerard? Ostaje da vidimo. Jedno je sigurno, Stiven je sada jedan korak bliži svom povratku na Enfild u trenerskoj ulozi koji je naveo kao glavni cilj svoje trenerske karijere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here