Šta će biti sa Džejmsom Rodrigezom?

0
1426
foto: twitter/@premierleague

Everton je sinoć slavio protiv Barnlija na Gudisonu rezultatom 3-1. “Karamele” igraju fantastično u novoj sezoni pod vođstvom nekada ljutog rivala, Rafe Beniteza.

ASTON VILA – EVERTON GG&3+ (2.30)

Ipak, ono što se mnogi navijači iz plavog dela Liverpula pitaju jeste, šta će biti sa Džejmsom Rodrigezom? Kolumbijac za sada trenira sa ekipom a Benitez veruje da ima šta da ponudi ekipi i ove sezone samo ako bude vredno radio i pokazao posvećenost.

Mislim da je shvatio da mora da se popravi u dosta segmenata. Mora da se fokusira i pokaže posvećenost ekipi. On to trenutno radi i to je dobro za nas. Ako ostane, to su dobre vesti za klub. Ne sumnjamo uopšte u njegove kvalitete, samo mora da pokaže da je spreman za 90 minuta i intenzitet koji ova liga donosi – rekao je trener Evertona.

Nekoliko nedelja ranije, Benitez je otvoreno govorio kako je najbolje rešenje da Rodrigez napusti klub.

Nisam učestvovao u tim razgovorima ali čuo sam da je nekoliko klubova bilo zainteresovana za njega. Ako je ponuda dobra igrač može da napusti klub jer znate već kakve probleme imamo sa finansijskim fer plejom i platama. Probali smo da napravimo prostora za neke nove igrače ali nismo uspeli i moramo da se nosimo sa tim – kaže Rafa.

Everton beleži sjajan start baš kao i prošle sezone pod vođstvom Anćelotija. Klub sa Gudisona je trenunto četvrti na tabeli sa istim brojem bodova kao i prva tri kluba. Videćemo hoće li “karamele” uspeti da održe ovakav nivo igranja i na kraju obezbede učešće u evropskim takmičenjima. Džejms Rodrigez na top nivou bi im neizmerljivo pomogao u tome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here