Srpski trenerski ‘duo’ veoma uspešan u Čempionšipu!

0
881
Foto: Twitter/@ReadingFC

Fudbaleri Veljka Paunovića savladali su, kao domaćini, ekipu Barnslija minimalnim rezultatom, a ništa manje uspešni nisu bili i momci Slaviše Jokanovića, s obzirom na to da su “Oštrice” u veoma neizvesnom meču, nakon rezultatskog preokreta, uspeli da savladaju Stouk sa 2:1.

Reklo bi se da je ova dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza poprilično prijala srpskim stručnjacima u Čempionšipu. Paunovoj četi je pobedu doneo Džon Svift u 78. minutu, nakon poprilično velikog broja udaraca na gol koje su uputile obe ekipe i mučenja da se “probije zid” i postigne taj prvi pogodak na meču. Reding je trenutno sedmi na tabeli i samo bod ga deli od pozicije koja vodi u plejof za plasman u viši rang.

Sa druge strane, Šefild je svoju publiku na Bramalu obradovao tek u samoj završnici, s obzirom na to da je Stouk u 55. minutu bio taj koji je prvi imao prednost na semaforu. Blickrig “Oštrica”, u rasponu od 80. do 83. minuta, doneo je potpuni preokret i veliku euforiju na stadionu. Strelci su bili Muset i Mekgoldrik. Jokanova ekipa je tako upisala ekstremno potrebnu pobedu i sada se nalazi na 13. mestu na tabeli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here