“Srećan je trenutno, ali ipak bi uskoro mogao da ode”

0
750
Foto: www.mancity.com

Menadžer Mančester Sitija, Pep Gvardiola, dotakao se teme o budućnosti portugalskog reprezentativca Bernanda Silve u klubu. Sitijeva omaleni dribler je verovatno bio i najbolji igrač na terenu u minimalnoj pobedi nad Čelsijem prošlog vikenda.

Ipak, uprkos tome što je, makar prema navodima španskog stručnjaka, veznjak srećan i zadovoljan na Etihadu, ipak postoje jake naznake da bi uskoro mogao da promeni klub. Podsećamo da je bilo brojnih spekulacija ovog leta o eventualnoj promeni sredine Portugalca.

Ukoliko ipak, na kraju, odluči da ode iz kluba, imao bih da poručim samo jedno njegovom sledećem timu, a to je činjenica da će dobiti jednog od najboljih fudbalera današnjice – izjavio je Pep.

Dvadesetsedmogodišnjaku je ostalo još četiri godine ugovora sa “Građanima”, a ove sezone bio je starter na pet od šest utakmica Sitija u PL.

Foto: Twitter/@selecaoportugal

Sve što želim je da Bernardo bude srećan. Ovde ili bilo gde. On to zaista zaslužuje. Toliko je intuitivan, zna tačno kako da odigra u određenim situacijama i da predvidi šta će se desiti sledeće. Nikada neću zaboraviti drugu titulu u PL, koju smo osvojili sa 98 bodova. On je tada bio najbolji fudbaler u Engleskoj – dodao je Gvardiola.

PARI SEN-ŽERMEN – MANČESTER SITI 2 (2.50)

Biće i više nego interesantno ispratiti epilog celokupne situacije sa Bernardom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here