Spremni za Siti No. 2? Arapi stižu u PL i žele da stvore još jednog “giganta” preko noći!

0
6730
sent džejms park
Photo: nufc.co.uk

Premijer liga će dobiti još jednog bogatog investitora, pošto više nema prepreka da Njukasl postane ponovo engleski gigant.

Danas je stigla ekskluzivna informacija o tome da je Njukasl dobio dozvolu da prda klub saudijskom princu Mohamedu bin Salmanu, pošto je konačno rešen spor između Engleske i Saudijske Arabije.

Saudijski milijarder je i prošle godine je želeo da otkupi Njukasl, ali je sve propalo zbog problema piraterije i nezakonitog emitovanja mečeva Premijer lige u njegovoj zemlji.

BELGIJA – FRANCUSKA GG (1.99)

Ipak, Saudijska Arabija je sada rešila sve potpisom ugovora sa BeIN sportom, te više ne postoji prepreka da Njukasl dobije prebogatog vlasnika.

Spekuliše se da će Bin Salman otkupiti Njukasl od Majka Ešlija za 300 miliona funti i prema najavama, želi da stvori novi moćan tim.

Prošle godine kada je bila aktuelna prodaja Njukasla, spekulisalo se da će klub krenuti po Maurisija Poketina, Gereta Bejla i mnoge brojne igrače, što dovoljno govori o ambicijama ovog milijardera.

Kako stoje stvari, Siti će dobiti konkurenciju, a videćemo da li će i Njukasl postati velikan Premijer lige preko noći i da li ćemo imati još jedan moćan tim u engleskom fudbalu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here