Španac se vraća na Emirate, “tobdžije” kažu veliko NE!

0
673
Foto: www.arsenal.com

Arsenal bi mogao u januaru potpuno neočekivano da vrati Danija Sebaljosa u svoje redove a veliki deo navijača nije presrećan sa tom idejom.

ARSENAL – VOTFORD 1&2-5 (1.82)

Dani je proveo dve sezone na pozajmici na Emiratima gde je uspeo da upiše 49 nastupa za londonski klub i dva gola. Nakon toga se vratio u Španiju ali nije uspeo da se izbori za svoje mestu u Real Madridu te je velika verovatnoća da će napustiti klub u januaru. Kako prenose španski mediji, Arsenal je najzainteresovaniji za dvadesetpetogodišnjaka.

Glavni razlog za njegov povratak u Arsenal je Afrički kup nacija koji se održava u januaru 2022. godine. Tada će Tomas Parti i Mohamed Elneni napustiti klub kako bi se pridružili svojim nacionalnim timovima. Upravo ovaj dvojac pokriva poziciju koju pokriva Dani Sebaljos te Arteta smatra da bi Španac idealna zamena.

Takođe i kada se vrate pomenuta dva igrača, svakako ne škodi imati Sebaljosa za rotaciju. Ipak, veliki broj “tobdžija” nije oduševljen ovim mogućim potezom njihovog kluba. Uprkos tome, u koliko Arsenal bude želeo da vrati svog bivšeg igrača, ne bi trebalo da bude previše teško dogovoriti se sa Real Madridom. Sebaljos nije zabeležio nijedan nastup od kako je Karlo Anćeloti seo na klupi Madriđana te je jasno da ga nema u svojim planovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here