Kakav spoj: Gabrijel Zakuani, Nil Rendžer, Lomana LuaLua, braća Janika Bolasija i Brita Asamabalonge – svi u istom klubu!

0
1048
spalding junajted
Photo: Twitter/SpaldingUnited

Engleski osmoligaš okupio je finu ekipicu.

Spalding Junajted, ekipa iz Linkonšira koja se takmiči u engleskoj osmoj ligi, predstavila je sinoć poznato ime za novo pojačanje.

Bivši napadač Njukasla i nekoliko niželigaških ekipa među kojima su Blekpul, Svindon i Sautend, Nil Rendžer, promovisan je u novo pojačanje Spaldinga. Rendžer, koji ima samo 29 godina, bez kluba je od 2018. kada je napustio Sautend Junajted. Tokom karijere važio je za veoma problematičnog igrača i često je imao problem sa zakonom.


Wolves – Crystal Palace 1 – Kako Vukovi igraju ovo ide X-1


Ono što je interesantno u vezi Spaldinga je to da njih trenira Gabrijel Zakuani, defanzivac iz Konga koji je dugo godina uspešno igrao u Piterboru, Nortemptonu i Džilingemu, dok mu je pomoćnik i trener napadača bivši fudbaler Portsmuta Lomana LuaLua. Njih dvojica iskoristili su svoje veze, te su u Spaldingu doveli Glena Jalu Bolasija, brata Janika Bolasija, kao i Krisa Asamabalongu, brata poznatijeg Brita Asamabalonge.

Kakva ekipa na jednom mestu.

Spalding posle sedam kola ima samo dve pobede i pet poraza i nalazi se na 17. mestu osme lige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here