Solskjer odgovorio kritičarima: “Samo neka nastave”

0
571
Foto: www.manutd.com

Izgleda da kritike koje upućuju navijači Junajteda, obični ljubitelji fudbala, legende ovog sporta ili fudbalski analitičari na račun Norvežanina, njega baš nikako ne dotiču, ni procenat.

Pričajući o utakmici koja ih večeras očekuje u Bergamu, Solskjer se kratko dotakao i kritičara, kojih je izgleda sve više, što sezona dalje odmiče.

Kritike su tu da bi vas navele da posumnjate u sebe i svoje kvalitete, a možete i da im se suprotstavite. Uživam u njima, samo neka nastave. Svi mi imamo različite poslove, a njihov je da iznesu svoje mišljenje. Nisam ovde da bih se sukobio sa bilo kim. Nema potrebe da se durimo, ni ja a ni igrači, ukoliko niste u prvoj postavi, tu ste da bodrite svoje saigrače i kraj. Svi žele da igraju, niko nije srećan kada ne igra, ali tim mora biti iznad svakog pojedinca. Znamo da ukoliko budemo konzistentni, doći će i rezultati. Jedna lasta ne čini proleće, sutra imamo priliku da to i dokažemo – rekao je Norvežanin.

Da li “Crveni đavoli” mogu da odnesu sva tri boda iz Italije? Kvota na pobedu Junajteda iznosi 2.38! Previsoka ili preniska? Šta kažete?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here