Solskjer digao frku, ko sme da se kladi na penal za Junajted u “lanč tajmu”?

0
1156
Foto: www.manutd.com

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer smatra da su sudije dosudile manje jedanaesteraca njegovom timu zbog pritužbi njegovog kolege iz Liverpula Jirgena Klopa početkom godine.

Norvežanin je rekao da je njegov tim oštećen za dva penala u pobedi od 2:1 protiv Vest Hema u Premijer ligi. Takođe, smatra da je njegov tim zaslužio penal protiv istog protivnika u utakmici Liga kupa u sredu u kojoj je Vest Hem pobedio sa 1:0.

Ne znam, bio je jedan menadžer prošle sezone koji je brinuo što dobijamo penale. Nakon toga kao se odluke teže donose. Velika je razlika od tada – rekao je Solskjer, a iako nije imenovao Klopa, insinuacija je bila prilično providna za engleske medije.

Oni su odmah podsetili kako je Klop u januaru izjavio da je Junajtedu za dve godine dosuđeno više penala nego Liverpulu za pet i po godina.

MANČESTER JUNAJTED – ASTON VILA 1&D2+ (1,62)

Nakon Klopovih primedbi, Junajtedu je do kraja sezone dosuđeno pet penala na 22 prvenstvene utakmice, dok je na prethodih 16 timu iz Mančestera svirano šest penala.

Ove sezone Junajtedu nije dosuđen nijedan jedanaesterac, a mi verujemo da bi posle ovoga mogao da padne prvi baš sutra u “lanč tajmu” protiv Aston Vile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here