Šefild se probudio – Jokan menadžer kola, uz to su u idealnom timu čak petorica njegovih fudbalera

0
844
Foto: Twitter/@SheffieldUnited

Nakon što je kompletirano šesto kolo Čempionšipa, danas je objavljen i idealan tim sačinjen od igrača koji su imali najbolje nastupe za vikend.

Ono što je ljubiteljima engleskog fudbala sa naših prostora važno – Jokanov Šefild se konačno probudio i zabeležio ubedljiv trijumf nad Piterborom (6:2). Napokon je sve funkcionisalo kako treba i nije bilo problema sa realizacijom. Navijači na Bramalu su imali priliku da gledaju pravi spektakl i kišu golova.

Slaviša je proglašen za menadžera kola, a pored njega, u idealnom timu su se našli Bili Šarp koji je upisao tri asistencije, Džon Flek, autor jednog od šest pogodaka, Gibs-Vajt koji je dodao kod prvog gola “Oštrica” i postigao četvrti po redu, dvostruki strelac Ben Ozborn, te mladi Ndiaje, koji je kombinovao svoj učinak sa po dva gola i jednom asistencijom. Fudbaleri Šefilda već sutra igraju ponovo, a na Bramal će pristići ekipa Prestona. Deluje kao idealna prilika za nova tri boda i odlazak u gornji deo tabele. Ukoliko verujete u pobedu Slavišine čete, imate priliku da to i unovčite po fenomenalnoj kvoti koja iznosi 1.96!

Da li su Jokan i “Oštrice” konačno kliknuli?

Foto: Twitter/@SkyBetChamp

Uz to, srpski stručnjak će uskoro na raspolaganju imati novo pojačanje u vidu Alžirca, Adlena Guediure, koji je pristigao Al-Garafe. Svakako tim koji će biti interesantno posmatrati u narednom periodu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here