Sećate li se priče o Forest Grinu? Trenutno su prvi tim Lige 2!

0
850
Foto: www.fgr.co.uk

Fudbalski klub Forest Grin trenutno se nalazi na prvoj poziciji u četvrtom rangu takmičenja, sa maksimalnih devet bodova i gol razlikom 7:3.

Ovo je najbolji start prvenstva za ekipu Roba Edvardsa još od sezone 2015/16, kada su takođe pobedili tri utakmice u nizu. Biznismen i vlasnik Forest Grina, Dejl Vins, sve više ulaže u klub i infrastrukturu, a čini se da su se ove godine Edvardsovi momci ozbiljno “nameračili” da izbore plasman u viši rang. Najbolji strelac dosadašnjeg dela prvenstva takođe nastupa u njihovim redovima, u pitanju je Metju Stivens, dvadesettrogodišnjak koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Stivenidžu.

Ono što je takođe zanimljivo jeste činjenica da je samo ekipa Fulama postigla više pogodaka(8) od “Zelenih” u proteklom delu sezone, ukoliko se uzmu u obzir prva četiri ranga engleskog fudbala. Naredna utakmica na programu je u subotu, kada će od 16 časova Forest Grin ugostiti ekipu Kroulija.

FOREST GRIN – KROULI 1(1.80)

Posebno obratite pažnju na rezultate i način funkcionisanja ovog kluba, a ukoliko već niste, obavezno pročitajte tekst u kojem smo pričali opširnije upravo o ovom niželigašu i otkrili vam neke veoma interesantne detalje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here