Sautgejt pred odlukom – Da li dolazi do smene na golu Gordog Albiona?

0
1148
Foto: Twitter/@England

Mnogi navijači u Engleskoj veruju da je Aron Ramzdejl trenutno najbolji engleski golman. Ja nemam nikakav kontra argument i apsolutno se slažem sa njima.

Od kako je prešao u Arsenal, mladi čuvar mreže ima fantastičan start. Uvideo je Arteta da mu je promena na golu potrebna stoga je doveden čuvar mreže iz Šefild Junajteda. Jedine dve utakmice koje je propustio u dresu “tobdžija” su dva poraza (od Čelsija i Mančester Sitija). Daleko od toga da je Ramzdejl mogao nešto sam da uradi na tim utakmicama, ali je zanimljiva slučajnost ako ništa.

ATALANTA – MANČESTER JUNAJTED GG&3+ (1.66)

Međutim, isto kao što je Arteta uvideo da mu je potrebna promena. Slično će morati da uradi i Sautgejt. Dosta navijača smatra da je Ramzdejl trenutno mnogo bolji od Pikforda i da zaslužuje da startuje kao prvi golman reprezentacije.

Pikford je bio jedan od najboljih igrača Engleske na prošlom Evropskom prvenstvu. Zapravo, najbolje partije je uglavnom pružao u nacionalnom dresu. Ipak, to Englezima ne smeta da traže da dođe do smene na golu Gordog Albiona.

Znajući Gereta Sautgejta, teško je očekivati da ta promena usledi. Sa druge strane, ako Ramzdejl nastavi sa sjajnim partijama, biće zaista teško to ignorisati i forsirati Pikforda.

Šta vi mislite? Da li je vreme da Aron postane prvi čuvar mreže u reprezentaciji?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here