Sautgejt deli nastupe za reprezentaciju kao konfete

0
604
Foto: Twitter/@England

Engleska je zabeležila laku i očekivanu pobedu nad Andorom pre dva dana a Geret Sautegejt je iskoristio priliku da odmori neke bitne igrače za utakmicu sa Poljskom koja je na programu sutra. Upravo tako je i Patrik Bamford dobio šansu da debituje za reprezentaciju Engleske. Ipak, to se nije svidelo Džejmiju O’Hari.

POLJSKA – ENGLESKA ki 2 (1.71)

On je odmah prešao na analizu meča i rekao kako ne vidi poentu zašto je Bamford na spisku a Mejson Grinvud nije.

Mislim da on uopšte ne bi trebalo da bude tu. Zašto? Mejson Grinvud bi trebalo da bude sa reprezentacijom. Hoće li Bamford igrati sledeće godine Svetsko prvenstvo? Neće! Nemam ništa protiv Patrika. Igra sjajno za Lids. Verovatno je i zaslužio nastup u reprezentaciji. Svaka čast Sautgejtu koji ih deli kao konfete… – rekao je O’Hara.

Džejmi je zatim objasnio da bi trebalo da se gleda ko bi mogao biti buduća zvezda reprezentacije i da se tim igračima da šansa.

Kada pogledam ove kvalifikacije i ko će biti zvezda vidim samo Fodena i Belingema. Grinvud je takođe na tom nivou. Zašto on nije tu? Zašto on ne dobije šansu protiv reprezentacija kao što je Andora? Dajte mu šansu koju zaslušuje da bi smo mogli da računamo na njega na Svetskom prvenstvu. Ne razumem zašto ga ne koriste – U neverici je bio Džejmi.

Grinvud se od početka sezona nalazi u fantastičnoj formi. U prve tri utakmice je postigao tri gola za Mančester Junajted. Imajte na umu da ovaj momak ima samo 19 godina. Radi se zaista o neeverovatno talentu. Ipak, da li bi ste se složili da je u pitanju nova zvezda Gordog Albiona?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here