Saul ubeđen da će uspeti – Ne želi da ide

0
862
Foto: Twitter/@ChelseaFC

Čelsi je doveo Saula Nigeza kao vrlo zvučno pojačanje. Ipak, odluka i transfer su bili dosta čudni jer Španac igra u veznom redu, pozicije gde Tuhel ima ogroman izbor kvalitetnih igrača.

Saul je vrhunski igrač i većina navijača je mislila “Okej, uprkos tome što imamo sjajne igrače, ako je bolji od njih izboriće se za mesto u timu”. Međutim to nije bilo tako.

Nigez je odmah dobio priliku da debituje čim je stigao. Startna postava, protivnik je Aston Vila koja ne briljira ove sezone, sjajna prilika da pokaže šta zna. Tako je trebalo biti. Završilo se tako što je Tuhel već nakon 45 minuta morao da izvede Saula zbog silnog broja grešaka igrača.

IRSKA – PORTUGAL ki X (5.05)

Nakon toga je dobio priliku još dva puta kao starter u Liga kupu i dvadesetak minuta na utakmici sa Malmeom kada je pobednik već bio rešen. To je to što je viđeno do sada od Španca u ovoj sezoni. Loše partije su ga čak i izostavile sa spiska Španske reprezentacije.

Ipak, on i dalje veruje da će uspeti. Pre nekoliko dana pojavile su se informacije kako Saul nije srećan u Londonu i da planira da napusti Čelsi što pre. Međutim, kako prenosi Telegraf, to apsolutno nije istina. Tuhel i dalje veruje u ovog momka a ovu reprezentativnu pauzu će iskoristiti kako bi radio sa veznim igračem.

Nigez će tako imati dve nedelje solo treninga sa Tomasom jer su Kante i Žoržinjo sa nacionalnim timovima a Kovačić je povređen. Plan je da se Španac radi sa Tuhelom i ostalim trenerima kako bi što pre podigao svoj nivo igre na premijerligaški.

Povratak u Atletiko Madrid niti je finansijski moguć niti je u planu. Nigez je odlučan da ostane na Stamford Bridžu i veruje da će to biti tako. Nadamo se da ćemo uskoro videti onog pravog Saulu iz Atletika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here