Rondon čeka debi: Rafa mi je pokazao neke stvari koje nikada nisam video u karijeri

0
592
foto: evertonfc.com

Ponovo su zajedno Rafa Benitez i Salomon Rondon! Reprezentativac Venecuele je u poslednjim časovima prelaznog roka došao na Gudison a glavni razlog tome je španski trener koji je želeo Rondona sve vreme.

EVERTON – BARNLI NG (1.84)

O tome je pričao bivši igrač Vest Broma i Njukasla.

Rafa me je pozvao dok sam bio u Španiji i rekao mi da samo nastavim da treniram i ne jedem puno. Došao je 30. avgust ja sam i dalje trenirao sam ali već sutradan me je pozvao ponovo i rekao da budem spreman. Sve je bilo završeno vrlo brzo nakon toga – rekao je Salomon.

Zatim je pričao koliki je uticaj na njegovu karijeu imao Benitez.

Poznajem Rafu nekoliko godina i on je promenio moj pogled na fudbal u potpunosti. Pokazao mi je neke stvari koje nisam video nikada za 10 godina svoje karijere. Kako da se krećem u šesnaestercu, kako da se krećem u korist tima i steknem prednost u odnosu na defanzivca – izjavio je novi igrač “karamela”.

Rondon je propustio utakmice Venecuele baš kako bi završio svoj transfer u Everton. Očekuje se njegov debi večeras protiv ekipe Barnlija i to pred domaćom publikom na Gudisonu. Salomon će utakmicu verovatno početi sa klupe ali se očekuje da zameni Kalvert Luina jer je Englez imao problema sa povredom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here