Ronaldo od pola milijarde evra?!

0
2151
Foto: Twitter/@ManUtd

Da li je ovako nešto moguće?Kristijano Ronaldo bi karijeru mogao da nastavi u Saudijskoj Arabiji!

Današnja ekskluzivna informacija glasi da je Al-Nasr pojačao ponudu i da Ronaldu sada nudi 200 miliona evra po sezoni, odnosno 500.000.000 za dve i po godine, do juna 2025. kada će Portugalac imati 40 godina!

Ne treba ni pominjati da bi Ronaldo u tom slučaju postao ubedljivo najplaćeniji igrač na planeti i da bi obezbedio narednih 10 kolena u svojoj familiji.

Drugo je pitanje fudbalske prirode, da li je Ronaldo odustao od evropskog krema, za kojim toliko žali od letos od kada pokušava da pronađe klub u Ligi šampiona.

Upravo je činjenica da Ronaldo već nekoliko meseci nema ponudu top klubova uticala da razmotri opciju da se posle Mundijala u Kataru povuče sa najveće scene, ali i da to “debelo” naplati.

Znamo da Saudijskoj Arabiji nije problem novac, ideja da dovedu jednog od najvećih igrača u istoriji u svoju zemlju sigurno bi ujedinila sve da dovedu Ronalda u bilo koji klub.

Ovde sportski motivi ne mogu da budu u prvom planu, Al-Nasr nije najveći klub, bio je devet puta šampion Saudijske Arabije, poslednji put 2019. godine.

Al-Nasr se nalazi u Rijadu, osnovan je 1955. godine, a igra na stadionu kapaciteta samo 25.000 mesta, što je možda premalo kada u ekipi imaš jednog Ronalda.

Zanimljivo da je od poznatih igrača, inostranih, u ekipi Kamerunac Vinsent Abubakar, koji je bio dželat našoj reprezentaciji u ponedeljak na Mundijalu, a tu je i kolumbijski golman David Ospina.

Da li je došao trenutak da Ronaldo napusti Evropu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here