Rodžers: “Moramo da dodamo gas”

0
619
Foto: www.lcfc.com

Fudbalski klub Lester danas od 16 časova, u okviru šestog kola Premijer lige, dočekuje Barnli na svom King Paueru.

“Lisice” nisu započele sezonu onako kako su planirali i priželjkivali njihovi navijači, osvojivši svega šest bodova na pet odigranih utakmica. Jedan od glavnih problema jeste mali broj kreiranih prilika Rodžersovog tima, što je i prouzrokovalo da Lester na svom kontu ima samo pet golova, što je svega jedan po meču u proseku. Za klub sa ovakvim rosterom i ambicijama, malo.

Uoči same utakmice, na celokupnu situaciju se osvrnuo i sam šef stručnog štaba.

Moramo da povisimo našu radnu temperaturu. Stičem utisak da se pojedini navijači ponašaju kao da je prošlo već pola sezone, a zapravo smo tek na šestom kolu. Još uvek je rano, voleo bih da smo pobedili svih pet utakmica, ali i naši igrači su ljudska bića, prave greške, ja pravim greške takođe. Učinićemo sve da budemo bolji u narednim mečevima. Potrebno nam je više kreiranih prilika, jači intenzitet, bolja defanziva. Sve je u mentalitetu, pogledajte samo utakmicu protiv Brajtona. Ušli smo mentalno spremni u drugo poluvreme i sve je izgledalo mnogo bolje. Sigurno da kao tim možemo mnogo bolje u svakom aspektu igre, ali verujem da će se upravo to i dogoditi vremenom – izjavio je Rodžers.

LESTER – BARNLI 1 (1.72)

Upitan da prokomentariše činjenicu da je Džejmi Vardi, uprskos neefikasnosti tima, postigao već tri pogotka, iskusni stručnjak je dodao: “Džejmi uvek želi nešto da dokaže. To je jednostavno njegov mentalitet. Ali to je zapravo ono što i želim od svojih fudbalera, da se ne zadovoljavaju trenutnom situacijom i konstantno teže ka napretku“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here