Rio Ferdinand “oči u oči” sa navijačem koji mu je uputio rasističke uvrede

0
637
Foto: www.manutd.com

Nekadašnji proslavljeni fudbaler Mančester Junajteda, Rio Ferdinand, prisustvovao je suđenju Džejmija Arnolda, tridesetjednogodišnjeg navijača Vulverhemptona, koji je optužen za vređanje Ferdinanda po rasnoj osnovi.

Reč je o utakmici koja se odigrala 23. maja ove godine, a na kojoj su popularni “Vukovi” na svom Molinjuu poraženi od Junajteda sa 1:2. U toku meča, Arnold je, još uvek samo navodno, uputio nekoliko oštrih reči na račun bivšeg centralnog beka “Crvenih đavola”, što je odmah uslovilo hapšenjem i udavaljanjem sa stadiona ovog mladića.

VULVERHEMPTON – MANČESTER JUNAJTED 2 (1.88)

Džejmi je, na suđenju, snažno poricao sve što se dogodilo, tvrdeći da je samo bodrio svoj klub. Nakon samog hapšenja, sudija mu je odobrio kauciju, uz odluku da više ne sme da prisustvuje utakmicama na stadionu Molinju.

Sledeće ročište je zakazano za narednu godinu, A Rio je trenutak u kojem je ugledao “oči u oči” Arnolda opisao kao izuzetno neprijatan i težak. Sigurno je da će momku uslediti zaslužena i adekvatna kazna ukoliko se ove tvrdnje i zvanično potvrde na sudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here