Ranijeri: Pica? Kupujem večeru!

0
1016
foto: twitter/@WatfordFC

Italijanski stručnjak, Klaudio Ranijeri, rekao je kako će njegov glavni cilj na Vikridž Roudu biti da osigura opstanak Votforda u eliti. On je zameni na klupi Siska Munjoza nakon što je Španac upisao samo sedam bodova u prvi sedam utakmica.

VOTFORD – LIVERPUL D1+ (1.74)

Italijan sledeće nedelje puni 70 godina i objasnio je kako je srećan što je došao u Votford i što je ponovo u Engleskoj.

Zašto ne Votford? Osećam se dobro. Kada razmišljam o fudbalu, meni je lepo u životu. Fudbale je moj život. Veoma sa srećan što sam u jednoj od najboljih liga na svetu. Ja sam ambiciozan čovek i nadam se da ću izboriti opstanak sa Votfordom i da ću unaprediti ekipu – rekao je Ranijeri.

Klaudio je poslednji put vodio Fulam u Engleskoj a nakon toga je imao epizode u Italiji sa Romom i Sampdorijom. Kaže kako nije zabrinut za naviku Votfordovih vlasnika da često menjaju trenere.

U Italiji je sasvim normalno da menjate menadžere. Moramo da gledamo napred. Ne mogu da razmišljam o prethodnim trenerima – rekao je.

Takođe je pohvalio svog prethdonika sa kojim je sarađivao u Valensiji krajem prošlog veka.

Sisko je bio moj igrač u Valensiji. Nadam se da će naći novi posao vrlo brzo. Sada je na meni da radim najbolje što znam u korist Votforda – zaključio je Ranijeri.

Na kraju je u šali rekao i šta čeka njegove igrače ako budu sačuvali mrežu u subotu.

Pica? Kupiću večeru ako budemo imali klin šit protiv Liverpula. Pica je isuviše mala. Ne, ne, ne – našalio se Italijan.

Njegova debitantska utakmica će biti u subotu kada će na Vikridž Roudu “stršljenovi” ugostiti Liverpul u “lanč tajmu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here