Rajan Lou osuo paljbu po svojim igračima posle debakla: Branili smo se kao u crtanom filmu

0
32
houm park
Photo: Twitter/Only1Argyle

Plimut Argajl je doživeo pravi debakl u utorak uveče na svom terenu od Čarltona. Atletik je slavio sa čak 0:6 i naneo najteži poraz Plimutu na Houm Parku posle 65 godina. To je bio i prvi put još od 1989. godine da je Plimut na svom terenu primio šest golova.

Tim iz Devona delovao je komično na terenu. Čarlton ih je pregazio. Menadžer Plimuta Rajan Lou nije štedeo reči i izjavio je da takav nivo odbrane viđate samo u crtanim filmovima.


Liverpool – Newcastle 1&2-3 – Crveni jure top 4 mesta


Igrao sam u Nedeljnoj ligi (najniži nivo fudbala u Engleskoj), ne želim da omaložavam Nedeljnu ligu, ali to je nivo na kom smo bili, bili smo Miki Maus, primali smo golove kakve samo u crtanom filmu možete videti. Nije bilo želje, nije bilo posvećenosti i nisam zadovoljan time.

Poslednji poraz sa šest golova razlike Plimut je doživeo u avgustu 1956. godine od Redinga u Trećoj Diviziji, dok su poslednji put šest golova na svom stadionu primili od Arsenala u porazu u Liga kupu sa 1:6, oktobra 1989. godine.

Plimut je praktično osigurao opstanak u Ligi 1. Imaju 11 poena više od Ročdejla koji ima utakmicu manje, četiri kola pre kraja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here