Prvi gol van kaznenog nakon sedam godina – Nagrada za to, privatan let do Londona!

0
260842
Foto: Twitter/@WestHam

Majkl Antonio je bio strelac u oba meča koje je Jamajka igrala tokom ove reprezentativne pauze. Plan je bio da se Jamajčanin tek sutra pridruži svojim saigračima u Londonu na treningu, međutim on je to već uradio danas. Kako?

Jedan od vlasnika Vest Hema, Dejvid Saliven, je poslao privatan avion po svog napadača. Veruje se da je Dejvid potrošio 100 hiljada funti na ovaj čarter let, samo kako bi Antonio bio dostupan Mojesu za subotnju utakmicu protiv Vulverhemptona.

VULVERHEMPTON – VEST HEM ug 3+ (2.04)

Nakon utakmica protiv El Salvadora i Sjedninjenih Američkih Država, Majkl je želeo što pre da se vrati u klub kako bi bio spreman za utakmicu. On je jedan od najboljih igrača “čekićara” ove sezona sa osam pogodaka na 13 utakmica. Osećaju i vlasnici da bi ovo mogla biti još bolja sezona nego prethodna čim se ne libe da tek tako plate jednom igraču privatan let za povratak u klub.

Reprezentativac Jamajke je ove godine odlučio da predstavlja Jamajku i za sada je na tri utakmice postigao dva gola od kojih je jedan bio van kaznenog. To je bio prvi Antoniov gol van šesnaesterca u poslednjih sedam godina!

Vest Hem narednu utakmicu igra u subotu od 16 časova kada će ih na Molinjuu dočekati ekipa Vulverhemptona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here