Problemi, problemi, problemi…

0
1261
foto: readingfc.co.uk

Nakon Derbi Kauntija, kome preti možda i veća kazna od pomenutog oduzimanja 12 bodova, kaznu će po svemu sudeći dobiti i Reding. Ekipa Veljka Paunovića se već nalazi pod transfer embargom zbog čega im je dozvoljeno samo da potpisuju slobodne igrače i dovode igrače na pozajmicu (poput Drinkvotera).

REDING – MIDLZBRO GG (1.86)

Pravila EFL-a nalažu da gubitci nakon tri sezone ne smeju biti veći od 39 miliona funti a Redingovi se procenjuju na 41 milion. Navodi se kako im sleduje oduzimanje devet bodova, ali su otpočeti pregovori sa EFL-om po čijim pravilima sudski proces može da se izbegne ukoliko organizacija i klub postignu dogovor oko kazne.

“Rojalsi” su iz Premijer lige ispali 2013. godine a 2017. ih je preuzeo Dai Jongi. Navijači su nakon lošeg starta sezone konačno mogli da se raduju nakon pobede na gostovanju na Krejven Kotidžu ali je to slavlje bilo očigledno kratkog daha.

Veljko Paunović će se tako susresti sa novim glavoboljama nakon svih povreda, problema sa transferima i loših rezultata. Oduzimanje devet bodova Reding bi pao na poslednje mesto sa samo jednim osvojenim bodom, bar dok i Derbiju ne budu oduzeti bodovi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here