Predviđanje iz 2013. godine – Kako je trebalo da izgleda Gordi Albion danas

0
636
foto: twitter/@England

Ako je neko poznat po tome da može da promaši to su sigurno Englezi.  Verujem da je većina vas videla predviđanje jednog časopisa kako bi Bekam trebalo da izgleda u 2020. i pored kako zapravo izgleda. Malo je reći da su omanuli. Ipak, ne pričamo sada ovde o tome. Ovde smo da pogledamo kako su Englezi predviđali da će njihova reprezentacija izgledati 2021. godine.

Pre sedam godina je napravljen ovaj spisak i samo jedan igrač iz predviđene postave je danas u reprezentaciji. Zanimljivo, mnogi su tada videli Gerija Nevila na klupi nacionalnog tima. Što je možda i imalo smisla tada.

KRISTAL PALAS – TOTENHEM ki 2 (1.99)

Geri je bio pomoćnik Roju Hodžsonu od 2012. godine. Nakon katastrofalnog izdanja na Evropskom prvenstvu tada, sasvim je logično bilo očekivati da će Nevil preuzeti kormilo reprezentacije u jednom trenutku.

Ipak, bivši fudbaler Mančester Junajteda se nakon toga nije proslavio u prvom samostalnom trenerskom poslu. U Valensiji se zadržao svega četiri meseca i za to vreme njegova ekipa nije nijednom sačuvala svoju mrežu. Kada je napustio Španiju, „slepi miševi“ su bili samo šest bodova iznad zone ispadanja.

Kada su igrači u pitanju, Englezi su uspešno pogodili da će poziciju levog beka pokrivati Luk Šo, dok im ostalo nije baš išlo od ruke. Pogledajte i sami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here